Stock-Depot

Wij zijn een gepassioneerd familiebedrijf die zich sinds 16 jaar verdiept in het aankopen en verkopen van overstocks en restpartijen van allerlei  merken indoor & outdoor. Ons gamma beperkt zich niet tot enkel  meubelen, maar ook alles wat te maken heeft met huis en tuin kan u bij ons vinden. Van keukengerei tot outdoorkleding, van schilderijen tot bbq-accessoires en van tafels en stoelen tot ligzetels kan u bij ons vinden aan prijzen waar u zeer gelukkig van zal worden. Wij zijn in feite een groothandel in partijgoederen maar door de grote vraag hebben we nu ook een nieuwe toonzaal waar u als particulier terecht kan.

Door de Covid-19 hebben wij snel moeten inspringen op de lock down en zijn wij moeten overspringen naar een andere optie voor onze producten te kunnen aanbieden. Daarom hebben wij nu ook een webshop! Indien iets niet duidelijk is, kan u altijd terecht bij ons. Wij zullen met een lach klaarstaan om u te helpen met al uw vragen.

Ons Team 

Wim-zaakvoerder
Steve-Shopmanager


Add to cart
Vrijdag 18/12 is de laatste dag dat wij online bestellingen gaan verzenden. 📦
 
Onze showroom en magazijnen zullen wegens jaarlijkse inventaris gesloten zijn van maandag 21/12 tot en met vrijdag 1/1/21. Dat betekent dat u wel online bestellingen kan plaatsen maar dat ze pas kunnen verstuurd worden vanaf maandag 4 januari‼️
 
Ook de leveringen van de meubelen liggen die periode stil.
 
Dank voor uw begrip. 🎄